Total de visualitzacions de pàgina:

21 de maig 2014

Futbol Sala. CFS Martorelles 2 FC Barcelona "B" 7.

Amb el pavelló poliesportiu de Martorelles ple de gom a gom, s'han enfrontat els equips del CFS Martorelles i el FC Barcelona "B" de futbol sala. 
La diferència de categoria entre els dos equips, s'ha fet valer sobretot a la segona meitat quan l'equip local s'ha vist superat físicament a causa del ritme trepidant de partit imposat des del minut un fins al final pel FC Barcelona. 
Tot i això, les ganes de fer un digne paper davant un rival tan fort, han fet que el resultat reflectís un 2-3 amb una primera part bastant avançada.
El resultat final ha estat de 2-7 , a favor del blaugranes.




                           

ADVERTIMENTS I RECOMANACIONS, I CAMINADA POPULAR DE MARTORELLES

Advertiments i recomanacions de la caminada:

- El fet de participar en aquesta caminada implica l’acceptació i seguiment d’aquestes normes i recomanacions.


Normes:

  • El participant ha de comunicar als organitzadors o voluntaris qualsevol incident o irregularitat que hagin observat, especialment en relació a la seguretat de la caminada i als seus integrants.

  • Hi haura un telèfon d’informació i ajut durant la caminada: 690 34 66 80

  • Si porteu gos, el seu amo és el responsable del comportament del animal i de
      que no molesti a la resta dels caminants. Cal dur-lo lligat.

* El mal temps no serà obstacle per dur a terme la caminada, encara que l’organització es reserva el pret de suspendre-la en cas que ho consideri justificat per la seguretat.

  • El recorregut estarà degudament senyalitzat amb cal i cintes, si no trobeu una senyal, es recomana donar la volta i tornar a on es va veure la senyal Per ultima Vegada.

  • Mesures de protecció mediambiental: no llenceu cap tipus de deixalla ( encara que sigui orgànica) , no arranqueu cap mena de planta i no destorbeu a la fauna.


L’organització declina tota responsabilitat respecte a qualsevol dany i/o perjudici que la participació en aquesta activitat pugui causar als caminadors, encara que vetllarà per evitar-los. Els participants es fan responsables dels danys i perjudicis que puguin ocasionar a altres caminadors, a ells mateixos o a terceres persones.

Bonic matí van poder gaudir els participants de la 1a Caminada Popular de Martorelles, les impressions dels participants a l'arribada al pavelló era de satisfacció. Esport, amistat i convivència es van reunir en un recorregut que per a gran majoria dels participants va resultar bastant dur, malgrat tot els paratges per on discorria la caminada van agradar a tothom.


20 de maig 2014

El Barça guanya 2-0 a Martorelles.

Realment, era espectacular la imatge que reflectien les grades del camp municipal de futbol, per a la disputa del partit entre l'equip Cadet "B" del CF Martorelles i l'Infantil "A" del FC Barcelona. 
Encara que el resultat final ha estat de 2 - 0 a favor de l'equip blaugrana, el Martorelles ha estat un digníssim rival sempre donant la cara durant el partit i davant un contrincant tècnicament molt superior. 
Abans de l'inici del partit, es va fer un reconeixement per part de l'ajuntament de Martorelles a l'encarregat de material desplaçat amb el FC Barcelona, Blas Sama, veí de Martorelles amb una llarga i dilatada carrera dins dels equips de futbol base blaugrana.

                           
                   

                   
                                  

16 de maig 2014

INFORMACIO IMPORTANT DE LA I CAMINADA POPULAR

Benvolgut Participant:

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Martorelles, agraïm la vostra participació en la Iª Caminada Popular de Martorelles.
Us volem fer saber que:

1. Les samarretes de la caminada, s'hauran de recollir el divendres 23 maig 2014 en horari de 11'00 a 20'00 h. a Decatlhon de Mollet del Vallès (a la segona planta de la botiga). Per recollir la samarreta serà indispensable portar el tiquet de la caminada.

2. En cas de no poder recollir la samarreta aquest dia, es podran recollir el mateix dia de la caminada en el lliurament de dorsals.

3. La recollida de dorsals es realitzarà en el  punt de sortida, pista annexa del Pavelló de Martorelles), en horari de 8:30 a 08:50 h. (es prega màxima puntualitat)
Per recollir els dorsals serà imprescindible, portar el tiquet de la caminada.

4. La sortida de la caminada serà a les 9:00 hores.

5. El recorregut serà de 9 quilòmetres amb 375 metres de pujada i 375 metres de baixada, sortint un desnivell total de 750 metres.

6. Disposareu d'un avituallament al quilòmetre 5, alla us donarem una ampolla d'aigua i una peça de fruita.

7.  A l'arribada tindreu un entrepà de pernil, una peça de fruita i un refresc.

8. Disposareu de vestidors, abans i després de la caminada.

9. Hi haurà servei de bar, sota les grades del camp de futbol, durant tot el matí.


Recomanacions pel dia de la caminada:

  • Porteu calçat adequat per a camins de muntanya o bambes.

  • En cas de temps inestable, porteu alguna peça de roba que us faci de impermiable o paravent .

  • Gorra per protegir-se del sol i crema de protecció solar.

  • Encara que disposeu d’un avituallament, es recomenable portar aigua.

  • El recorregut està controlat però no es un circuit tancat, i per tant us demanem que sigueu prudents quan circuleu per carrers i camins.

  • Part de l’itinerari transcorre per espais naturals protegits, camins de vinyes i zones forestals, així doncs, us demanem prùdencia i civisme.

Esperem que tingueu un matí perfecte, i que puguin gaudir conjuntament de l'esport i la natura.

Regidoria d’Esports

Ajuntament de Martorelles

15 de maig 2014

CAMINAR I FER SALUT ( TURO DEL GALZERAN )

En el dia d'avui i emmarcada dins del cicle de caminades "caminar i fer salut" hem fet la pujada al turo del Galzeran 

A les 9:00 h hem sortit de la masia, per anar amb cotxe fins al punt de sortida (Castell de Sant Foix). 

Durant la caminada hem passat per la Font de la Mercè, tur de Castellruf, Dolmen de Castellruf tot això gaudint de la natura que ens rebia amb uns contrastos de colors meravellosos. Després d'una bona suada, hem arribat al nostre destí, el turo del Galzeran. 
Allà hem gaudit d'unes vistes espectaculars de Barcelona, mentres agafavem forces. La baixada l'hem fet per l'altre vessant de la muntanya i hem gaudit d'un paisatge magnífic. Després, una llarga pista ens ha portat a la Font Sunyera, Sta Maria Can Bernades i de tornada al cotxe. 
Avui hem estat a 6 persones i un monitor i hem fet un recorregut de 10,87 km.


13 de maig 2014

Classificació Open de Lion de Karate

Els classificats en la participació de l'Open de Lion, disputat aquest passat dissabte dia 10 de maig, han estat els següents:

Categoria Sènior femenina: 
3 era. - Vanesa Cerezo 

Categoria Juvenil masculina:
3er - Alex Ronda



6 de maig 2014

OPEN DE LION DE KARATE

El Club Karate Martorelles participarà el dissabte 10 de maig a Lion ( França ).

Els competidors són els següents: Vanesa Cerezo, Luiggi Gambocci , José Araya , Alex Ronda i Nil Serra.

Sort a tots ells!

5 de maig 2014

KYOKUSHIN

DISSABTE 24 DE MAIG DE 2014.
Setmana esportiva Martorelles 2014
KYOKUSHIN DAY KIDS.

A càrrec del Club Karate Martorelles.
Lloc: Pavelló poliesportiu.
Horari : de 10'00 a 11'30 hores.

Matí fantàstic a la festa del karate de Martorelles (Kyokushin Day), 100 nens/es van gaudir d'una matinal fantàstica sota les directrius de 10 senseis. També vam poder comptar amb la presència d'Alejandro Navarro excampió del món i nou vegades campió d'Europa.