Total de visualitzacions de pàgina:

23 de juny 2014

Comença el Casal d'Estiu.

El proper dimecres 25 de juny, comença el Casal d'Estiu de Martorelles, amb les seves dues ofertes de casal ( Lleure i Esportiu ).

Inscripcions encara obertes !!!


Arriben a Pakistan. (Broad Peak 2014)

Ja són a Pakistan. 
L'expedició al Broad Peak, amb el martorelllesenc Joan Marc Flores, es troben ja a Islamabad (Pakistan). 


Bloc on podeu seguir a l'expedició: Click aqui.

Adreça on es pot seguir en línia i en temps real, el lloc on es troben els expedicionaris:Click aqui.

18 de juny 2014

PARTIT C.E.SABADELL - C.D. TENERIFE

55 persones de totes les entitats esportives del poble, van acudir a presenciar en directe el partit de futbol de la lliga Adelante que disputaven el CE Sabadell i el CD Tenerife, el passat 25 de maig.
El partit va estar molt entretingut i el Sabadell es va emportar la victòria per 1-0.


PISCINES 2014

Les piscines s'obren al públic el dia 21 de juny fins al 31 d'agost. 
Per poder gestionar inscripcions i abonaments, els  dies 18,19 i 20 de juny de 16'00 a 20'00 hores, s'obriràn les oficines de les mateixes piscines. 
Telèfon d'informació ( Piscines municipals ):654.604.063.





13 de juny 2014

25è. Aniversari U.E.B. MARTORELLES

El dissabte 31 de maig, es va celebrar el torneig del 25 aniversari de la Unió Esportiva Bàsquet Martorelles. 
Durant tot el dia des de les 9 del matí fins a les 9 del vespre, sense interrupció, es van disputar diferents partits de les categories infantil masculí, junior masculí, junior femení i sots 25 masculí. Durant tot el dia va haver-hi molt bon ambient a les grades i el torneig va ser tota una festa.

INFANTIL MASCULÍ

PRIMER: UEB MARTORELLES    SEGON: CB VILA DE MONTORNES

JUNIOR FEMENÍ

PRIMER: UEB MARTORELLES    SEGON: CB VILA DE MONTORNES

SOTS 25 MASCULÍ

PRIMER: UE SANT FOST              SEGON: UEB MARTORELLES

JUNIOR MASCULÍ

PRIMER: BM VILADECANS                SEGON: UEB MARTORELLES


Pel que fa al sopar del 25 aniversari, 110 persones entre familiars, jugadors, entrenadors i directius es van aplegar al restaurant el Plà de Martorelles per fer una festa amb regals per tots els jugadors i sorteig per tots els assistents. 
El regidor d’Esports, Oliver Aguilera va assistir al sopar i va fer entrega al president de l’entitat d’una placa per el 25 aniversari.




5 de juny 2014

SORTIDA A LA FONT DE LA MERCE

Avui s'ha realitzat l'última caminada de la temporada de "Caminar i Fer Salut" per a les persones menys acostumades a caminar.


                   
9 persones han realitzat una caminada que ha estat fins a la Font de la Mercè, passant per la Sínia, Can Matons, Can Bernades, Can Girona i la riera de Can Sunyer.
L'última caminada pels més acostumats a caminar, es realitzarà el proper dijous dia 12 al Poblat Ibèric del Puig Castellar.

3 de juny 2014

Expedició al Broad Peak

El passat divendres 30 de maig, va tenir lloc al Celler de Carrencà la presentació de l'expedició al Broad Peak -8047 m -, situat a la serralada de l'Himalaia, en la qual prendrà part el Martorellesenc, Joan Marc Flores.
La presentació va anar a càrrec del mateix protagonista i el seu company perpetuenc Jordi Cardona.








2 de juny 2014

El CF MARTORELLES, torna a Tercera Catalana.

El CF MARTORELLES va guanyar la promoció d'ascens contra la SE Escola Pia Sarrià i torna a la Tercera Catalana , categoria que va perdre la temporada passada.

El partit de tornada disputat ahir a Martorelles , va tenir un final èpic ja que l'equip visitant guanyava 0-1 al descans i després d'haver estat expulsats dos jugadors locals .

El Martorelles durant tota la segona part amb nou jugadors i el marcador en contra , va saber jugar molt ordenadament en la seva zona defensiva i contenir el joc de l'equip contrari , tenint les seves opcions de gol al contraatac .

A falta de 3 minuts per al final , amb l'ajuda del públic que va abarrotar el camp i no va deixar d'animar en cap sol moment , va arribar el gol de l' empat en una jugada amb diferents rebutjos dins l'àrea i que finalment va connectar Víctor Mondéjar per fer l'empat a un final .

En el partit de tornada s'havia registrat un empat a 2, amb la qual cosa el CF MARTORELLES , guanyava la promoció d'ascens gràcies al valor doble dels gols en camp contrari .