Total de visualitzacions de pàgina:

26 de nov. 2014

La Núria Sánchez participarà al Campionat d'Europa.

La karateka del Club Karate Martorelles, Núria Sánchez, participarà aquest proper dissabte 29 de novembre, al Campionat d'Europa Júnior que es celebrarà a la ciutat de Katowice (Polònia), on intentarà revalidar el títol de campiona europea que va aconseguir el 2013 en categoria Cadet . 



12 de nov. 2014

Èxit a la masterclass de karate.

Gran èxit a la masterclass de karate impartida pel sepai Alejandro Navarro i organitzada pel Club Karate Martorelles.
Més de 200 alumnes acreditats per a aquest esdeveniment i que van poder gaudir de l'aprenentatge gràcies a tot un campió.
L'èxit també va quedar reflectit a les grades del pavelló poliesportiu, ja que el públic assistent omplia pràcticament l'aforament total de la instal·lació.






7 de nov. 2014

CAMINAR I FER SALUT "SORTIDA AL MONTSENY"


El passat dijous passat, es va realitzar la sortida al Montseny emmarcada en el cicle de caminades "Caminar i Fer Salut" 28 persones van poder gaudir de paratges com el Turó del Morou, els Empedrats del Morou i l'embassament de Santa Fe. 

Font dels Passavets

Embassament de Santa Fe
Esqueix del Morou
Empedrats del Morou
El grup al complet

NOVA EQUIPACIÓ DE LA U.E.BASQUET MARTORELLES

Aquest cap de setmana i aprofitant que els equips cadet i júnior, juguen a casa, la Unió Esportiva Martorelles, estrenarà la seva nova equipació. 
Cal destacar que la nova equipació, comptarà amb la publicitat de la Unió de Botiguers de Martorelles, la qual oferirà importants descomptes i avantatges, per als socis de l'entitat.